Portfolio

Noe Valley Whole House Remodel

This pre- quake Victorian has seen many changes throughout its life.

William Duff Architects worked wonders in creating a more flowing and family friendly home to live in and enjoy.

 

From the street the house appears very similar to its original design but has gained a tremendous amount of living space with the addition of a third floor and re-appropriating the ground floor.

 

The ground floor along with an entirely new foundation has a new family room, exercise room, mini kitchen, laundry and bath.

The main floor, with the removal of a bedroom, has a more formal living and dining room open to the more spacious kitchen.

The newly added third floor includes a master bedroom and bath, a second bedroom and bath and a private deck for sunning and entertaining.